Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arvaiz69

    csendes tag

    válasz lentivator #27327 üzenetére

    Szia!
    A Makita szalagfűrész vásárlását nem fogod megbánni. Jól döntöttél! Annak idején nagyon bele voltam szerelmesedve a Holzmann HBS470 szalagfűrészbe. Volt idő mikor eltökélt szándékom volt, hogy veszek egy ilyen gépet. Vásárlás előtt mindenképpen szerettem volna látni és kipróbálni egy ilyen gépet, mert eddig csak képeket láttam róla. Emlékszem még hirdetést is feladtam, hogy keresek olyan személyt aki megengedné, hogy kipróbáljam a fűrészgépét. Képes lettem volna nagyobb távolságot is elutazni csak azért, hogy egy ilyen Holzmann fűrészgépet kipróbáljak, és a tulaj véleményét, tapasztalatait meghallgassam. Persze senki nem jelentkezett! Én is eltöprengtem azon, hogy ennyire nincs elterjedve ez a gép? Ebben az országban nincs senkinek Holzmann HBS470 szalagfűrésze? De ezek szerint tényleg nincs senkinek! Azóta sem láttam, de még csak nem is hallottam senkitől, hogy ismer olyat akinek van ilyen gépe! :- ) Pedig szerintem ez a gép ( a képek alapján) már igencsak komoly masina! Lehet kapni egy fázisú 1500 Wattos motorral, öntvény asztal, csapágyas szalagvezetés, masszív 180 kg-os gép! És az ára is elfogadható, akkor 300.000 Ft ért megkapható volt, de most sem kerül sokkal többe! A Nax gépkernél nagyot lehet rá alkudni! Természetesen ez az új gép ára! Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez a Holzmann gép is olyan mint a Bernardó szalagfűrész.
    A Holzman gép után, még áhítoztam egy másik nagy gépre Holzkraft HBS431, ennek az ára már a csillagos eget verdeste, hála istennek nem azt vettem meg, hanem ezt a kis Makitát. És örülök, hogy ezt választottam, nagyon megéri az árát!
    Készítettem hozzá egy tolóasztalt, amivel pontos derékszögeket tudok vágni, és több egyforma léc vágásánál is nagy hasznát veszem. Itt egy kisfilm róla! http://youtu.be/xiJsI_biBXo
    Ha ilyen apróbb munkákban gondolkozol, akkor Te is nagy hasznát fogod venni egy ilyen egyszerű kis szerkezetnek!
    Üdv.: Zoli

Új hozzászólás Aktív témák