Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Longeye

    tag

    Sziasztok!

    Összeeszkábáltam a postaláda oldalait. Csapolást használtam, úgy ahogyan már írtátok:
    Beütöttem a csapot az egyik oldalba, kis szeget bele, teteje lecsíp, gumikalapács, bejelöl... stb.
    Szuper lett, nagyon pontosra sikerült, meg is lepődtem. Korábban már írtam, hogy mindig mind a két oldalt vonalzóval és cerkával jelöltem be, de sosem sikerült ilyen pontosra mint most.
    No ez eddig rendben is van, de azért lenne néhány kérdésem:

    1. Van-e szabály, hogy milyen átmérőjű csapot használjak? Én most 6 mm-et használtam, mert a 8-asat már túl vastagnak gondoltam egy 18 mm vastag fához. Ezt 5 cm-enként tettem bele.

    2. A csapnak mind a két oldalát be kell ragasztózni igaz? Gondolom igen, csak azért kérdezem, mert az egyik oldalra annyira beszorult a csap (amelyikbe beütöttem), hogy az egyiket megpróbáltam kihúzni és beletört. :O

    3. Te Kalman! Hogyan csináltad azokat a trapézos illesztéseket? Van ilyen alakú fej a felsőmarómhoz, de még csak meg sem mertem próbálni ilyet csinálni, mert ötletem sincs hogyan lehet ilyen pontosan kimarni mindkét oldalt.

    Ja! Még valami: Megcsináltam a feliratokat: lézernyomat+vasalát+Dremmel. A végeredmény kontárhoz illő, de olvasható.
    Gőzölős vasaló kellett hozzá, simán nem ment. Egyetlen görcs van az egész előlapban - naná, hogy a nevemnél - ott kézzel kellet rárajzolni két betűt, mert a vasalás nem vitte át ott. A Dremmeltől meg majd leszakadt a karom mire készen lettem, mert nincs hozzá gravirozo feltétem.

    Előre is köszönöm a válaszokat. (Meg az eddigieket is. :C )

    /* Egy lelkes kontár */

Új hozzászólás Aktív témák