Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szalmakutya

    tag

    válasz pali923 #40883 üzenetére

    Hát nem tudom. Nagyon egyszerűnek tűnik szétszedni és egy rétegelt lemezre felcsavarozni. Ha ki akarom maxolni, akkor süllyesztek két 5mm-es vaslapot alulról és ahhoz rögzítem csavarral. A lemezt aztán megmarom felsőmaróval felülről. Ha kidobom a lemez dobozt is, és építek egyet én neki, az se tűnik nagy számnak. Akkor marad a motor, felfüggesztéssel, aminek az az előnye, hogy nincs rejtett hiba meg bakelit szarok benne.

    Úgyis az van, hogy ez az egész vékony alu tető pici is, a miter is nagyon apró, nagyon nem lenne jó érzés odatenni a kezem. Valahogy nem bízom az egész szerkezetben, hogy elég masszív lenne. Járó asztali fűrészt ne rúgj vagy dönts fel, ez már az álmoskönyvben is benne van biztosan. Egy masszívabb asztalnál sokkal távolabb maradok az eseményektől..

    Mondjuk ahogy a youtube-on a zero clearance tetőt csinálják, vagyis hogy nekitolják az emelőt működés közben, az is kicsit para, mert amikor ezt tekerem fel, ez azért inog - egy oldalt van áttéttel meghajtva egy menetes szár, a másik oldalt meg utána egy csúszka. Persze az hogy 4000-el forog a korong, elvileg stabilizálja, csak ha mégsem, és gellert kap az anyagban, miközben emelem fel a rétegelt lemezen át, akkor csúnya világ lesz. És hát messze nem értek ennyire hozzá. Mindegy, legfeljebb marok egy 3mm-es nyílást neki és beleállítom abba. Nem lesz zero clearance, de nem is tragikus.

Új hozzászólás Aktív témák