Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Friss GPU IP-ikkel is készült az ARM

    ph Az új Immortalis dizájn elég jól skálázhatónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz #05304832 #41940 üzenetére

    A műszárítás az maga az eljárás, ahogy a nevében is benne van. 15% alatt feldolgozható a faanyag, ennyire lehet nagyjából lemenni szabadtéri, hagyományos(légszárítás)szárítással. Műszárítással le lehet jobban menni, de nemigazán érdemes, mert ha ki van rakva a szárítóból utána visszamegy. Felveszi a kinti levegő páratartalmát ami persze évszaktól változik.
    Mi is jártunk úgy hogy Mdf-ből csináltunk falburkolatot 3,5m magasan, majd a beszerelést követően mikor használatba vették a helységet, bekapcsolták a légkondit és összementek a panelek 3mm-t.(7db 30cm-es szövettel burkolt 16mm-es panel volt egymáson)Rutinosan kimentünk egy páratartalom mérővel és 20%os volt a páratartalom mert annyira volt beállítva légkondi. A normális páratartalom ugye 40-50%. Ezért kell kezelési és használati útmutatót adni minden bútor mellé.
    A te esetedbe is lehet valami ilyen volt, a tölggyel, de tömörfánál bármi lehet.
    A hagyományos légszárítás a legkíméletesebb, lezárt bütükkel, de manapság nincs már erre sem idő.
    A legutóbbi sztori, hogy sikerült olyan 2"-os gőzölzt bükkfát venni ami nagyon dúrván foltosra volt gőzölve. Vissza is vittük, mert használhatalan volt számunkra, de legtöbb asztalos számára is az lett volna. Ez megint a kapkodás miatt volt, de nem értem ezzel hova kell sietni, mert nem évekről beszélünk egy gőzölésnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák