Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz bim #42483 üzenetére

    Szia,

    Köszi az infokat! Így világos, noh majd átadom nekik.
    Nyilván igazad van mindenben, de a fő szerkezet megmaradt. 400 m2 tetőről beszélünk összesen, ők a meglévő szerkezetre fejeltek rá és úgy ment a fólia, majd az ellenléc és végül a tetőléceket zsinórozták ki, majd vágtak ékeket alájuk és visszaszegelték. Belenéztem több helyen is, szemre szépnek tűnt az összes sík, amit most a tetőlécek alapján látok. Ráadásul a lelkükre kötöttem, h a lehető legpontosabban csinálják meg, mert teljesen egyenes, Terrán Zenit cserép megy rá, ami a legkisebb hibát is kimutatja. Hát remélem h rendben lesz mindenhol... ha gondolod majd dobok be róla fotót, ha végre visszatér a bádogos és fel tudják rakni a cserpet.
    Az oldalról szegezős amúgy 2x annyi a faanyag költség és az egész tető szegeken állna.
    A vápa részt nem tudtam. Meglévő szerkezetnél is megoldható deszkás kivitelezés?
    Elég vastag vápalemezt vettem, hát remélem később sem hullámosodik meg így.

    Grizzlu

    Gombaölő.
    Legalább 4-5 áccsal is beszéltem erről. Egybehangzó vélemény volt, h marketing bullshit. Noh meg persze egy csomó pénzt el lehet kérni azért is.
    Az igazi hatása nyilván akkor volna, ha hosszú ideig áztatnák a fenyőt benne, de az esetek 99%-ban permetezővel van a külsp fele legújva, vagy gyorsan belemártva és kiemelve.
    Jah és új háznál úgy tudom már kötelező ilyet rakni..

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák