Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hapro

    csendes tag

    Sziasztok!

    Végre találtam egy asztalos fórumot, már kezdtem azt hinni, hogy ilyen nem létezik, és készíteni kell egyet. Már be is szereztem hozzá a diófát csak még föl kéne fűrészeltetni... :)
    De igazából csak örülök, hogy idetaláltam. Szakmabeli lennék én is, elég sok területen dolgoztam már a fateleptől kezdve, a belsőépítészeti tervezésen keresztül a faházak és fabútorok gyártásáig. Majd szorgosan olvasgatom a hozzászólásokat, és bölcsen hallgatok ha újat látok.
    Egy kérdésem van viszont, a metabo miért "nem jó márka"? Ezt olvastam itt a vége felé több hozzászólásban is. Az említett metabo porszívó nekem is van, ami kívül is ugyanúgy vonzza a port mint belül, meg az akkoriban hozzá kapható excenter csiszoló, és ezekkel semmi problémám, sőt ütvefúrója is minden olyat vitt amit másik ütvefúró nem volt hajlandó. Nálunk az volt a szójárás, ha valamit nem tudtunk kifúrni pl ajtó-ablak beépítésnél, hogy hozzad a metabo-t...Na egy szó mint száz, nekem szimpatikus márka.
    Egy szervízes történetem van vele, méghozzá, hogy az excenter csiszolónak a tépőzárjának egy része megolvad, és ráolvad a csiszolópapír bolyhos fele, ezt talp cserével lehetett csak orvosolni sajna, és a szemét dolog, hogy még gari időn belül volt, de a talp az kopó alkatrésznek számít, így perkálnom kellett érte.

    http://www.margittaizoli.fw.hu

Új hozzászólás Aktív témák