Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz Zolabol #49508 üzenetére

    uhh, hát nekünk is tavaszra tervben van egy ilyen projekt: panelban van kb 5 ajtókeret, amit ideje lenne már rendbetenni, mert csúnyák... ilyen melót úgy lenne az igazi csinálni, ha teljesen üres a lakás és a padlószőnyeg is cserére vár, mert akkor nekimegyek szalagcsiszolóval+multicsiszolóval és nem érdekel hova megy a por... a baj, hogy a lakás kiürítése nem megoldható és olyan módszer kellene, ami viszonylag "tiszta"... csiszolóra fel lehet rakni a porszívót, de kíváncsi lennék, így mennyire száll máshova a por... (eddig nem próbáltam így csiszolni, mert szabadban megoldottam, nem zavart)

    arra gondoltam, hogy kifeszítek minden szobába valami festőfóliát a köszöbtől indulva ívesen majdnem a plafonig, hogy a padlószőnyegre meg be a szobába ne szálljon semmi és így porszívót csiszolóra kötve nekimegyek... ha kint a járólapra megy a por, az nem zavar... cifra egy művelet lesz, az biztos :K a festés már annyira nem problémás, azzal tudok óvatosan bánni (ajtók szintén nem jelentenek problémát, azt max kiviszem a lépcsőházba és ott lerendezem (szomszédok is rászoktak az emeleten arra, hogy ott csinálnak mindenféle asztalosmunkát)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák