Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz #74459392 #50642 üzenetére

    "De akkor ez igy most hasznalhatatlan? Hamarabb tonkre megy? Vagy csak annyi a hatrany, hogy ‘ragad’?"

    Az, hogy ragad, az nem "csak annyi", hanem meghatározhatja a használhatóságot. Csak tippelek, mert nincs tapasztalatom vastag rétegben "rászáradt" olajjal, de szerintem elég lesz egy melegebb edény, amit rátesztek, és már újra ragadhat. Ki tudja, mikorra szárad be annyira, hogy már nem él önálló életet ez az olajréteg, vagy egyáltalán ebszárad-e valaha teljesen. Az olaj a fába szívódva fejti ki a hatását, de így csak árt. Rögtön tudtam, hogy gáz van, amikor néztem a képet.

    Ugyanazt mondom, amit Soká is írt Én a magamét biztosan megcsinálnám még egyszer. Nem kell teljesen előlről kezdeni, szerintem egy oldószeres átitatás megtenné a hatását, lehozná a ragacsos réteget, aztán még egy-két kenés, amit visszatörölsz, és nem kell még hetekig, hónapokig fosnod attól, hogy vajon jó lesz-e ez így. De te döntesz, meg lehet szerencséd is, hátha nem lesz gond. :)

    (#50648) thyeby

    Nem tudom, mennyire megalapozott a verdikted, de azt a repedezést valószínűleg nem a vastaglazúr és nem a sadolin okozta. Okozhatta simán egy rossz, előkészítetlen felület is. Nagyon régóta használok sadolint, soha sehol nem repedezett meg. A házamon is van bőven belőle, és máshová is használtam. Nem a reklám helye, semmi közöm a céghez. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák