Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Márton111 #5324 üzenetére

    Így már egyértelmű nekem is ez a sisak dolog. Elértettem, azt hittem sisakban fűrészelsz valamiért, és tudni akartam, miért.
    Nekem van gyári felső burok is a hasítóéken elszívással. Amikor vonalzó mellett tolok valamit használom is, és eredményes. Ám jó ideje berágtam a szalagfűrészemre. Eladtam, h nem kell, mert xar, és megfogadtam, h amíg nem tudok profit venni, nem kell semmilyen. Ezmiatt aztán azóta a körfűrésszel szélezem a keményfát ceruzavonal mentén szemre, tolással. Ilyenkor leveszem a búrát, mert nem látnám tőle a vonalat, ami mentén vágni kell. Leengedem a fűrészlapot annyira, h csak egy fűrészfognyit álljon ki legfelül. Így nem vág a szemembe semmitse. (Igaz, jó ideje szemüveggel olvasok, fűrészelek, és a szemüveg már eleve véd, de elég erős az elszívás szimplán lentről is.)

    "de ragaszkodom a minőséghez"

    Erejéhez mérten ragaszkodik ahhoz minden épeszű asztalos. Itt a fórumon ezerszer körbejártuk már ezt a témát, de nem lehet kimeríteni sose. Már eleve azt is nehéz definiálni, h hol kezdődik a minőség. Elég sokat szarakodtam gépmustrákkal, mikor indítottam a vállalkozást. Az idő engem arra tanított meg, h nincs biztos márka, h nem lehet biztosra bemenni még akkor sem, ha az ember már tapasztalt motoros. Amikor az ember a boltban a kezébe vesz egy új gépet, többnyire elég bizalomindító gusztája van egy befutottabb márkának. A puding próbája viszont az evés. Vagy beválik majd, vagy nem. Ezt pedig jószerével csak az idő tudja megmutatni. Hiába sorolnám fel most a nálam bevált profibb gépeket, azok már kifutottak a boltokból, mire az emberek megtudják, h bevált széria - az új, az innováció meg minden márkában zsákbanmacska.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák