Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    Sziasztok !

    Nézzétek el nekem, hogy nem vagyok szakmabéli, csak egy lelkes hifi hobbista, aki 1-1 hangszóróládába szeretne hangszórót süllyeszteni: tudnátok olyan felsômarót ajánlani nekem, ami nem kerül egy vagyonba és gyönyörû szabályos kört tudok vele marni mdf, rétegelt lemez anyagokba ? 15-45cm-es átmérôjû hangszóró süllyesztéséhez. Nem ipari szint, magamnak. Évente 2x ha elôvenném, most vagyok nagy hifi megújításban, de nem rohamtempó. Nem tudom, mindhez van-e vezetôsín féleség, vagy valami olyan vezetô-akármi, amivel egyenes oldalú, négyszögletû hangszórót is tudok süllyeszteni az elôlapba. Példa. [link]

    Alternatív opció lehet az is, ha jó szívvel ajánlotok nekem akár itt, akár privátban szakembert, aki ki tud engem soron kívül segíteni egy számára pár perces mûvelettel, mert a bútorasztalos, akit 1 hónapja megbíztam vele és vállalta, még hozzá sem tudott szagolni a tervekhez, úgy be van havazva, sajnos le kellett fújni a dolgot és elkezdtem magam inkább. (Elképesztô, hogy túlvállalta magát, vagy megcsúszott munkával, nem tudom)..

    Most két kis OBI-s (!) fenyô dobozba süllyesztenék 4 kis hangszórót éppen. Legalább addig is haladok a projekttel. Két nagyobb láda (60-100liter) még hátra van, vastag nyír rétegelt lemezbôl szeretném "tank" masszívra megépíteni, de ez majd 1 hónap múlva.

    Dél Pest-megye ideális, de ha egy korrekt segítôért, munkáért városba, vagy északra kell mennem, nem leszek szívbajos. Unom már azt, hogy vállalnak szakemberek úgy dolgokat, hogy peeersze peeeersze, meglesz ekkorra és ekkorra, és mikor az elsô hatàridô csúszik, a második (2 hét múlva) eljön és ránézünok, mizu, még hozzá sem kezdett (!!)... Mi van itthon ?? Mondja meg szemembe akkor, hogy bocs, tele vagyok, nem tudom vállalni, és békében megyek tovább. Vagy emeljen árat, ha a családot kell eltartani, de ne a leendô új ügyfelet verje át. :(((

    Elnézést. És köszönök minden hasznos segítséget. Szakember tippet is, felsômaró tippet is (inkább kitanulom magam akkor)..

    Ui.: zongoralakk minôségû lakkozást asztalosok tudnak általában, vagy az külön szakma ? Olyat, amin a légy 6 lábbal fékez, mikor rászáll, és így is elcsúszik, semmi narancsbôr.. tükörsima, gyönyörû felület lenne az asztalosmunka utáni igény a dobozokkal. (Továbbra is saját cél, nem kereskedelmi).

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák