Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz hapro #5862 üzenetére

    "Végül is akkor hogy lett Madmax kollégának műhelye?"

    Dolgozott egy cégnél, ahol használt gépekkel csereberéltek. Itt hitelt szerzett a munkájával, és félig kp, félig hitel alapon vásárolt egy gyalugépet, meg összevakart néhány hobbi gépre valót, amivel már ha kínlódva is, de el tudott indulni. Elindult. Lejtős pályán, ami nem a javára lejtett, és visszaforgatott, fejlesztett, meg félretett. Beleásta magát a munkába, így mára odáig jutott, h van saját műhelye, nem nélkülöz semmi eszközt. Amikor túlvállal, már tud beugrót fizetni, és olyan munkákhoz is megnyerte a bizalmat, amiről a legutóbbi asztalos szíveket melengető fotókat beküldte ide.
    Nem panaszkodott a mesterére, hanem úgy igyekezett, hogy most épp a mester kérte az Ő segítségét. Kitartásának gyümölcseként kezd egyenesbe rázódni, de hogy az öröme ne legyen felhő nélküli, fiatalon elment a papája.
    Sokszor kihasználták. Amíg nem volt más választása, nem panaszkodott, nem berágott, hanem csinálta lehajtott fejjel, hogy egyszer majd lehessen választási lehetősége. S lőn eredménye.

    "Apropó pesten nem tud valaki olyan állást amiből két gyereket el tudok tartani? "

    A MÁV-nál tudok állást: A lemaradt utasokat kellene vigasztalni. És a MÁV nagyon jó végkielégítéseket fizet, ezt meg a tévéhíradóból tudom.

    Mekkora az a két gyerek, és milyen színvonalért hajtanál? Nem tudom, mi fér bele Neked. A BKV pl folyamatosan képez buszsofőröket. Túlélő módban ott is el lehet tengődni. Ja, és ott is nagyon jó végkielégítéseket fizetnek! :D
    Mégis, milyen állás lenne számodra optimális?

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák