Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tfe

    tag

    válasz Viktoár #60756 üzenetére

    Már bocs, de ez marhaság.

    Szorítókról volt szó, a párezres hulladék lidl szorító, vs. Piher vagy Wolfcraft. 2e vs. 6-8e. Ha hobbira használod, akkor kell belőle pár darab, ha ipari szint, akkor nagyon sok. Ebből lesz az árdifferencia, nem a pár darabból.

    > Egy átlagos barkácsolós apuka aki évente kétszer lemegy a garázsba "szöszmötölni", teljesen elégedett lesz a parkside és társai minőségével. NEKIK készülnek ezek a termékek.

    Nem. Nagyon nem. Ha a második szorításnál összetörik a szorító, vagy éppenséggel 5 perc után már nem szorít, akkor nem lesz vele elégedett senki. Ha valami szar, akkor nem lesz jobb attól, hogy csak ritkán használod.

    > akkor jönnek a több tíz/százezres ajánlatok mert az a jó

    Érdekes kérdés ez, de igen, alapvetően az a jó. Ez van.

    Vannak bizonyos kategóriák, ahol nem lehet csodát tenni. A parkside csavarozó is betekeri a csavart, pont úgy, mint a festool, itt szinte tökmindegy. De mondjuk egy bessey szorító nem fog eltörni, még akkor sem, ha racsnis kulccsal ráhuzol, ellentétben mondjuk az aldis cuccokkal.
    Érdemes megnézni Hauch Tomi videóit, aki hatalmas parkside rajongó, de ha gért kell vágni, akkor vagy a kék boscht használja, vagy a Kapex-et. Biztos sznob :)

Új hozzászólás Aktív témák