Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AIex

    tag

    válasz tfe #63508 üzenetére

    Köszönöm a felajánlást !

    Bessey-nek sajnos megvan az az előnye, hogy elég sok tartozékot lehet hozzá megvenni, amit a Piherhez nem feltétlen, viszont elég hasznosak. Persze lehet, hogy kompatibilis, de lehet, hogy nem.

    Szerintem most egy kicsit szüneteltetem a témát, és ha jól megy a sorom az év második felében beruházok majd 4db-ra Bessey-re a keresztartókkal, meg az állitható pofákkal együtt, és utána eltudom dönteni, hogy van-e számomra létjogosultsága a hagyományos csavaros szoritóknak, ebben a méretben. Ha úgy érzem, hogy igen, a 4db Bessey továbbra is hasznos lehet, pl. nagyobb fiókok ragasztásakor.

    @troszti
    Köszi ! FM modot én is néztem, de a Maxipress pont azért szimpatikus, mert dugattyús, és az orsónak azon része, ami érintkezik a szoritandó felülettel nem forog. Hagyományos szoritóknál, ilyenkor képes elmozditani az anyagot, ha nincsen benne extra csap, ami segitené a pozicionálást.

    @st6969
    A 3M jó minőség, de ha minden igaz, ez csak a masz, és a szűrőkazettát külön kell megvenni hozzá, ami adott esetben a maszk ára mégegyszer, vagy több.

    @orbano
    Esetleg egy lapszabászatot érdemes keresni, ahol hajlandóak vastagabb rétegelt lemezt m2-re vágni, és tudsz nagyjából akkora lamellát szabatni, amilyet szeretnél, bár a rétegeltlemez ára kissé horror.

Új hozzászólás Aktív témák