Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    válasz generatoros #64945 üzenetére

    Igen, azt már nem láttam, hogy milyen felületről van szó.
    Én csupán általánosságban írtam, nem erre specifikusan :) De a munkavédelem mindig az elsődleges, én még a pvc ragaszráshoz is maszkot hordok :D

    Nálam vannak festett ajtótokok, ezeket nem én festettem de tudtommal itt is max 400-assal csizolt előre az asztalos - ezek fújva lettek feste ~ kocsi fényezés minőségben, csak matt felülettel.

    kavalkád
    Én csak vágódeszkához tudok ajánlani, azokat szinte mindig fekete és európai dióból szoktam csinálni.

    sbeela
    Ott szerintem összeszerelési hiba történt akkor. Ha valaki úgy szereli össze, ahogy elő van írva és rögzíti, akkor ez nem történhetne meg. Pl. ikea nem javasolja az akkus csavarbehajtót a szereléshez okkal, mert túlkapatja/ferdén csavarja be stb..
    Sőt, ikea javasolja hogy évente 1x a csavarokat húzzuk újra.
    Olyan ez szerintem mint a bojler. Mindenki a gyártót szídja, hogy tönkremegy - pedig oda van írva, hogy évente 1x anódcsere kell különben baj lesz, csak mindenki szarik rá...

    Én mondjuk gyűlölöm az ikea egészét és amit képvisel a világban, de azt nem lehet elvitatni, hogy árban aránylag jó minőséget ad - és ha bármi hiba van szó nélkül azonnal cserélnek vagy adnak pénzt.
    Én már rengeteg mindent reklamáltam és mindig célba értem. Pl. kerti asztal vetemedett, kerti szék is - mindkettőnél ~ árnak felét visszaadták és meg is tarthattam. Azóta is vígan használom mert amúgy csak esztétikai hiba.
    Volt olyan gardrób még nagyon régen, ahol rossz helyen volt a furat - én persze összeszereltem mert megoldottam. Kijöttek, ránéztek, azt mondták elhiszik, adtak egy adag pénzt kárpótlásnak.
    Szó nélkül visszavesznek bármit stb..
    És mivel a mai korban egy bútor általában 5-15 évet kell megéljen, arra tökéletes az ikea minősége - hiszen az emberek már nem tudják és nem is akarják tudni milyen az a bútor, ami nemzedékeken megy át.

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák