Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz pacman_123 #65646 üzenetére

    Köszi az agyalást és hogy nem egyből elhajtottál :D
    Hangfalason az a gond, hogy ennek igazából semmi köze ahhoz.

    Ez "csak" anyag és forma megmunkálás.

    A hangfalasok 99%-a pont arról szól, hogy mit forrassz bele, mivel béleld ki, satöbbi, de ott a legeslegelső lépés már adott (vagy annyira primitív, szokásos hasáb dolgok, hogy egy dekopírral is megvan, ettől még lehet jó, csak nem bonyi).

    Azért hoztam ide, mert nekem tényleg egy ~200 literes motyó kellene, aminek elejébe egy irdatlan mélysugárzó kerülne, amit 5-évente megfordítok a feje tetetjére (körnél mindegy ugye), hogy egyenlő mértékben nyúljon a felfüggesztése, és amúgy kiszolgál 20+ évig.

    Rengeteg kreatív design van külföldön, még egy ukrán emberrel is beszéltem, aki valami eszméletlen szép lakkozott hangfalakat gyártott a hifimániás haverjainak, de ott állandó hőmérsékletű festékkamra (egy egész autófényező műhely) és előtte minden famegmunkálási dolog is adott volt, aztán csak úgy potyogott ki tőle a ferrari piros lakkozott embermagasságú láda a szomszédjának meg a környéken ide-oda.

    Elhozta volna Mo-ra is hozzám némi pénzért, elvesztettem vele a kapcsolatot, talán DIY Audio-n elő tudnám túrni...

    Gondoltam, megkérdezek egy itthoni közösséget, akik - vélhetően - a legközelebb vannak a tűzhöz, hogy mizu.

    ------------------------------------------------------------------------

    A Courbé tényleg nagy jóság, de a mélyet igazából egyszerűbb lenne 1-es pont mentén összehozni. Kellene még 2 kisebb és 2 mégkisebb is, a 2 nagy mély tetejére. :D Nem vicc.

    Szóval igen, a 2 közepeset (18cm száj átmérő) lehetne már gyűrűkből, de tőlem ez is lehet egy kis vödör.

    A 2 legkisebb szájmérete (10cm, magassugárzónak) miatt már klasszik eszterga munka lehetne, ezt csepp alakúra elhúznám hátul, tehát átmennénk tojásdad formába és nem kell, hogy belül bármennyi térfogata is legyen, csak elférjen a kis magassugárzó mágnese és kész is.

    Szerintem a közép és magas dobozkák nem kihívás, a két mélyé viszont nagyon annak tűnik, az alapján, amennyire beszélgettek itt róla :U

    Lehet maradok a mélyeket illetően a kádárnál tényleg, kontaktot találtam már.. a 2 közepes és 2 kicsinek viszont kellene tényleg egy kontakt nekem, aki vállalná őket.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák