Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Dißnäëß #65682 üzenetére

    Pedig írtam, hogy nem fütyiméregetésből linkeltem azt a szerencsétlen hangszórót, csak az volt a legnagyobb tömegű és legdrágább, amit hirtelen találtam. Azt is írtam, hogy irreálisnak gondolom.
    Ha most a mondandódnak az volt a lényege, hogy a tiéd a jobb, egészségedre, de tudd, hogy én nem értek az elektroakusztikához, úgyhogy a soraidat maximum stiláris oldalról tudnám értelmezni, majdnem fogalmam sincs mi az a PA, RMS, THX, stb

    Ja, és autóm sincs, úgyhogy a lemezeimet (amiből elég sok van) csak otthon hallgatom, 30 éves kütyükön. Ráadásul a zenéim jelentős része a 20. sz. előtti zene. Gitár helyett is lant szól...

    "ez minden, csak nem egy otthoni buta kendács :D :N Nagyon nem.."

    Sajnálom, hogy nem sikerül megérteni amit írtam. Én csak azt állítottam, hogy ezt a hangsugárzót formatervező nem látta. A kendács az mást jelent. Az a kivitelezés minőségét illeti.
    A kedvedért most egy kicsit utánanéztem a cégnek. Itt elolvashatod, hogy kik a cég említésre érdemes figurái, és pontosan azt kaptam, amit vártam, egy sincs köztük, akinek szakirányú végzettsége lenne, de talán az a legtragikusabb, hogy fel sem merül igazából a dizájn kérdése, legfeljebb a tervezés szónak a gyártástechnológiai oldaláról.
    Persze, ennek a dolognak olyan nagy jelentősége nincsen, ez csak engem érdekel, mert mégiscsak ehhez értek, a műszaki részéhez meg édeskeveset. És nem meggyőzni akarlak, mert az nem menne, de annyit elárulhatok, hogy a dizájn minősége, az nagyon-nagyon lerí a dolgokról. Van, amikor első ránézésre látszik valamiről, hogy - finoman fogalmazva - hiányosságokkal bír. Ilyen ez a doboz is. Aztán megnézem a cég logóját, és azon is látom, hogy kb. a legügyesebben rajzoló unokával terveztették. De ilyen a honlap is. Mert ezek közös tőről fakadnak, arról, hogy a főnök úgymond milyen ízléssel rendelkezik. Miután elégedett azzal, ami körbeveszi, így eszébe sem jut kételkedni abban, hogy minden oké-e?

    És megismétlem, ettől még szólhat jól. Legfeljebb nem fog dizájn díjat kapni, ami persze nem is baj, mert akkor még hihetnék azt egyesek, hogy ez a doboz csak afféle látványelem, szobadísz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák