Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz Márton111 #7151 üzenetére

    Én úgy gondolom az előnyeit feljebb ecseteltem amit mindnki ki tud használni aki kézbe veszi és számít neki hogy 1/2 kg-al könnyebb , hogy az aksit + 30% idővel tovább tudja csere nélkül használni, hogy könnyebb fúrni vele mert magasabb a fordulatszáma , a led világításnak pedig a sötét sarkok bútorok alatt (pultlap) és a szekrény belsejében való munka meg a rossz általános világítású helyeken látni jó hasznát .A számítógépes gyorstöltő pedig a hiltinél is bizonyított mert 7 év használat után is tökéletes állpotban adtam át az aksikat új tulajdonosának.
    Mindenkinek kezére áll ez kis de roppant erős és könnyű makita gép csak az a feltétele hogy használják,időnként , legalább hetente 1x nem kell az északi sarkra vagy holdra vinni hogy ki legyen használva..

    Most pedig pár napig 80.000-ért még elérhető nálam a vadi új garanciális makita behajtó

    aminek bolti ára 110.000Ft felett van ,utána már nem tudom ennyiért beszerezni, mert erős forintgyengülés (273-ról 280-ra ) tehát aki most hozza be már drágábbért tudja csak!!! Jövőre pedig egyértelmű 10% emelkedéssel indít január minden téren...mire kinyitnak az üzletek..

    Akit érdekel írjon privit :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák