Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz mdk01 #7170 üzenetére

    "Lehet csak tévesen fogalmaztál és így félreérthető a hsz."

    Köszönöm az észrevételt. Esküszöm, amióta jelezte több fórumtárs is, hogy pontatlanul fogalmazok, és túlzó néhány megnyilvánulásom, azóta kényesen igyekszem ezt kikoszolni magamból, de úgy látszik ez zsigeri reflex nálam.

    Pontosítok, és egyben megkövetlek, mert tényleg olvasható akár úgy is, hogy azt állítottam, egyebek közt Te hazudtál.
    Ez nem igaz. Valójában csak csípte a szemem, hogy Márton111 nagy magabiztossággal állította, h a makita aksik 2-3 évet tudnak. Kis túlzással ugyan, de köztudott, hogy a makita akkumulátorok nagyon megbízhatóak és sokáig mennek. Emlékeztem a nevekre, de direkt nem akartam senkit említeni, mert nem éreztem túl relevánsnak, h konkrétan kik számoltak be jó tapasztalatokról Veled egyetemben.

    "Akkus szerszámnál ez így nem igaz"

    Igen, itt is pontatlan voltam, az akkus szerszámokra persze nem igaz. Hogy még pontosabb legyek, a szerszámokra igaz, csak az akkujára nem. Van az én műhelyemben néhány szerszámgép, ami már több, mint negyedszázada aprítja a szecskát derekasan. Konkrétan pl egy Flex kétsebességes fúrógép, de majd 15 esztendeig strapáltam kezdetekkor a ma már múzeális értékszámba menő orosz (szovjet) barkácsgépet - és ebben volt pl minden esztendőben tüzifa aprítás is - ami néha a torkán tudott akadni szegénykémnek. Egyszer kölcsönadtam - és ez lett a veszte, lehet, h az én kezemben még ma is menne.

    No, talán így korrektebb ez a néhány gondolatom - tapasztalatom.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák