Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adm

    őstag

    válasz runner 125 #7271 üzenetére

    amíg nem kéz meleg az üveg (28-30°C), addig mindig hidegnek érezzük. gyakorlatilag elvonja a hőt a bőrödről és ez hosszútávon gyulladáshoz vezet (pont mint a henteseknél, hűtűházban dolgozóknál). és ez nem csak télre korlátozódik, gyakorlatilag amikor nincs ilyen levegő hőmérséklet akkor fenn áll a probléma.

    két helyen találkoztam vele. egy gazdaságtalanul túlfűtött irodában, ahol addig nem volt probléma vele, amíg el nem kezdték optimalizálni a fűtést. aztán azonnal lecserélték fa asztalokra.
    a másik egy ismerős, aki az előző helyen látottak alapján vett üveg munkafelületű asztalt. nála a fűtés eleve rendszertelen volt, így minimális ideig volt elfogadható. pár hónapig használta és kb félév alatt gyógyult meg a gyulladás.

    az hogy vágja-e az alkarod sok mindentől függ. pl milyen közel ülsz, milyen magasra van beállítva a széked vagy mennyire betolva használod. nem is feltétlenül ülés közben problémás, hanem amikor nem rendeltetésszerűen használod. pl leguggolsz a géphez valamit megigazítani vagy elveszted az egyensúlyod az asztal mellett stb.

    maga az asztal egész stabilnak tűnik. lehetséges hogy érdemes lenne átalakítani. el tudom képzelni hogy valami jobb 18-as bútorlap meg lehetne oldani igényesen. ha ragaszkodsz az átlátszóhoz/áttetszőhöz áthidaló megoldás lehet a egy vastagabb akryl vagy plexi lap, de az 1 centisnek 20-25k/m2-re.

    16core - 32thread - 64gb

Új hozzászólás Aktív témák