Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz runner 125 #7649 üzenetére

    100m gömbzsinór métere nem tom ? Ft mondjuk 100Ftx100m 2 db csatlakozó ez kb 400 + 200Ft egy kábeldob ezt összeütheted rétegelt lemezből és keményfa darabok becsapozva összekötőnek,és egy állvány fogantyúval betonvasból rtg lemezzel anyagár 1500Ft-nál nem több. És még egy erős fogantyú hogy tudjad tekerni a dobot ,ennyi az egész hogy áthidalj 100m áramszünetet, ja és egy kis alkotás hozzá, valamint ennek később is hasznát veheted.
    Félni nem kell a láncfűrésztől mert felesleges , ha az orránál elakad, elszakad ,és kicsap a lánc és ott vagy az útban akkor a bordáidat simán elvágja még amíg lendületben van..(nem árt oldalt állni a vágásvonaltól)
    Az elektromosság igen bizonytalan halálok, sokan nem haltak meg akik árammal akartak végezni magukkal, még a villamosszék is sokszor pecsenyének sütögette az elítéltet, aki nem halt meg soká.
    Ha védeni akarod magad van védőáram kapcsoló (vagy Fi relé vagy ÉV relé )és nem csak fűrészeléskor véd meg hanem a millió és egy háztartási e-eszköz használatakor.(ha az egész ház áramköre elé szereled fel).Nem csap meg az áram, mert az ÉV relé időben megszakítja az áramkört ha eltérést észlel a be és kimenő áram mennyisége közt.Megjegyzem van egypár óvó rendszabály példul esőben nem használod, és sérült vezetéket sem, nem szigszalag hanem elvágni ott ahol megsérült és attól kezdve rövidnek lesz jó. A géped burkolata műanyag , ha elvágod a kábelt nem lesz semmi áramütés , ha rögtön lecseréled hibás kábelt.
    Egyébként a kipufogó gáznál aktívabb mérget nem kell keress .Évi 1000 halott ebből csak Budapesten, és erősen erősen higítva kapják a városi levegőn át...Ugye a 2 ütemű motor meg erősebben mérgező mint a 4 ütemű...
    Az ácsok bizony gyakran elektromos láncfűrészt használnak, ezt tudom véletlenül.Ácsmunkára nem is kell nagyobb.
    Szerintem 1,8KW-nál amit te veszel az se erősebb .Ugyanis egy 41cm3-es 1,8KW-os egy 60cm3-es 2,7KW-os de gondolom nem nagyot veszel...E- Stihllel dolgoztam igaz csak pallódarabolást végeztem vele, jó volt hozzá,az e- Makita pedig gyenge volt.De lehet hogy abból is van erősebb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák