Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #7655 üzenetére

    Ha kívülről szemléled a fűrészes embert az bíz egy kipufogó gáz felhőben dolgozik, intenzív fizikai munkát.Voltak nálunk favágók egy liazzal aszem az volt daruzták magukat a favágáshoz , meg a talajszinten aprogattak közben és talán 3 visítójuk volt olyan korom füst szmog volt ott 15m-es átmérőben ahol dolgotzatk hogy a városi szmog kutyának a füle.De tényleg .Az már egy kemény szmogriadó triplája volt és csak 4 ember csinálta 1 teherautó alapjáraton és 3 visító.
    A városi szmogot pedig nem a hetes busz csinálja akármilyen öreg hanem 1millió darab szgkocsi illetve amennyit kipöffentenek az utcára areggeli csúcsban sok lúd disznózt győz módon...100x több autó van mint busz és teherautó de a teljesítményük és szennyezésük csak az ötöde egy busznak egy autó, nem százada.Ugye egy busz teherautó mondjuk 20 l olajat megfal ha igen ócska, egy autó meg 5l-t ha szuper új.Ebből aztán kipufogó gáz leszen. Ellenben az autó és olajlobbinak érdekében van ezt a képtelen állapotot fenntartani akárhány ember halálála árán.
    A zöld -ségről pedig az a véleményem nem zöld, hanem az embert védő mozgalomra lenne szükség. A természet akkor is megvolt amikor kénkő és vulkánok és mérgező kénhidrogének voltak mindenütt, de az ember az nem bírta volna ki...És nem is fogja kibírni ha megint olyan körülményeket teremtenek a multik a vegyiparral .Egypár baktérium tuti hogy életben marad akkor is . De az embernek speciális körülményekre van szüksége...Oxigén ,zöld fák, tiszta levegő, tiszta víz, nem génkezelt élelem.Ez jut is a felső tizezernek bizonyosan mindig .A többi meg majd rövid ideig él nyomorultul.Kit zavar?
    De mit tehetsz egy multi ellen. Egyet :nem veszed meg a mérgező szemetet amit gyárttat és akkor annyival kevesebbet tud eladni.Ha a raktárkészlete növekszik emiatt a termelést csökkentenie kell és az egészséges termékek eladására kell átállnia.(mármint csak akkor, ha helyette környezettudatos egészséges terméket veszel) Ez olyan mint a választás, szavazás .Csak sok emebr összefogásával valósulhat meg.

Új hozzászólás Aktív témák