Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Valdez #10448 üzenetére

    Most tettem fel a Witcher 2-őt. A high beállításból kivettem az AA-t, mert nekem a TV élsimít meg levettem low-ra az árnyékokat és így sem rózsás alapon.
    Nem szaggat, de megnő a válaszidő annyira, hogy már zavaró harc közben, mert nem tudod hányat klikkeltél már a nagy pörgésben, ha meg feltolom az egeren a DPI-t akkor már forduláskor is érezni, hogy nincs elég FPS, úgy lassú ahogy a metro volt lassú. Egy 6870 kevéske alapon. 1030-on már pont jó. Pont annyit dob rajta hogy már faja, persze csak egy picit néztem bele, igazából meg akarom várni a fordítást, angolul egy picit fárasztó.
    (#10572) alibaba78
    Vigyázz, mert a proci ügyes. Kitesztelted rendesen linx-el? Azért az az órajel léggel elég meglepő. A CPU csinál olyat hogy hibázik majd újraszámol, emiatt nem veszed észre hogy hibázott csak abból, hogy lassabb, mint alacsonyabb órajelen volt. Lehet csak én tettem vizesblokkot idáig 6870-re :F Nem értem, pedig simán rajta lehet hagyni a gyári VRM meg ram hűtőt, tök stresszmentes, csak egy ordasi blokk kell hozzá...

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák