Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zodo

    nagyúr

    válasz ALONSO11 #17023 üzenetére

    Személy szerint én a Sapphire felé húzok mert a gyártót kártyáiról még nem hallottam panaszt ill. nekem is volt egy HD 4670 DDR4-em amit a mai napig bánok hogy eladtam.
    Hőfokokat ahogy néztem a tesztben kb. 1-2 fok eltérés volt a kártyák közt hol egyik hol másik volt valamelyik mérésnél hűvösebb.

    (#17024) lipido

    "Az OC mellett is van azért érv. Pl ha nem akar a tulajdonosa "beleturkálni", akkor alapon magasabb mint a sap."

    Hát épp ezen agyalok mert a jelenlegi (msi hd 5770 hawk) kártyám is alapból húzott és talán még a további tunningra is serkentették a leendő vásárlót. pl. 7+1 fázis
    Most más fél éves és szervizben van mert ez idő alatt négyszer "szemetelt" (talán vram hiba) és legutóbb pont rosszkor. (online rF bajnoki futam)
    Vásárlás után már az első alkalommal azt hiszem 3dmark06 utolsó tesztjénél fordult elő a "szemetelés" de akkor még nem tulajdonítottam ezt konkrét hibának.
    Halk, jó hűtésű, szép kártya és még erős is (volt anno) ezért vettem csak meg de mindig alapon használtam.

    (#17025) miresz

    Most már tuti keversz valakivel de köszi a szavazatot. :)
    Lehet ugyan hogy olvastál tőlem egy pár béna kérdezősködős hsz-t a tunning topikba mert épp blog bejegyzést készítettem az új konfigomról és ahhoz kellett némi segítség.
    Amúgy az alaplapi Turbo Key II kapcsoló sincs aktiválva nálam, szóval max. egy-egy teszt erejéig próbálkoztam a húzással kisebb sikerekkel de eleve nem szeretek a bios-ba turkálni. Szóval az csak véletlen lehet ha épp olvastál egy hsz-em.

    (#17026) Saycz

    Hát ez elszomorító. :(((

    (#17027) csucsbicep

    Igen láttam hogy a Gigabyte 3 évet ad a Sapphire 2 évével szemben. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák