Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz zozoz1 #26547 üzenetére

    Így már ne is állj neki!!! :Y (Látom, már késő.)
    Mindig az 1. slotban lévő kártya a 0., a másodikban pedig az 1, így is kell paraméterezni a flashelő progit. Ha nem teszed, akkor mindig a 0. karit flasheli, azaz a jót cseszed szét, legalábbis ha force-olod (sajna sok AMD kártyán muszáj).

    Célszerű az 1. slotba rakni a jó kártyát, és a 2.-ba azt, amelyet flashelni akarsz, mert így egyrészt elindul a gép, másrészt használható marad a 2. kari.
    És továbbra is hiába modolod a biost, mert a CCC rossz. Nem értem, miért erőlteted. :F :U

    Ha flasheltél, és kilőtted a progit, akkor az a baj. SOHA nem szabad kilőni, amíg nem végez, mert csak kifagyni látszik a gép. Ha alapból kifagyott, akkor is vmi gáz volt. Volt, akinél fél perc alatt csinálta meg, volt, akinél majdnem 10-be került, max fél óra múlva szabad kilőni, mert akkor már tényleg gáz van. Ráadásul ez kizárólag a VGA-tól függ, mert az i7-es konfigomon is bő 4 perc volt, másnak meg E8-ason 1 sem. De sztem ezt írom is a honlapomon
    A legegyszerűbb egy dos boot pendrive-ot v. CD-t csinálni, és parancssorból atiflashelni (az is működik 2 kártyán), bár nekem soha nem volt gondom winnel sem (csak másoknak igen).

    Mi van a C profil átírásával? Konkrétan megmondtam, melyik sort kell módosítani. Tényleg csak a 30-at kellene átírni 15-re, illetve a 775-öt 300-ra (a többi 0 marad) a 2D módban, és elméletileg rendben lenne. Annak a modolása is megoldható dos módból, ha winből nem menne, de onnan is megy.Sőt, vissza sem írja a CCC.

    Mondjuk a helyedben, ha tényleg semmit nem tudnék kezdeni a CCC hülyeségeivel, már rég visszatettem volna az előző meghajtót (amelynek a profilját egyébként szintén felhasználhatod, hogy 1 az 1-ben átemeld onnan a jó értékeket).

    Egyébként egy kicsit már megkeveredtem, hogy most éppen hol tartasz. :B

    :DDD Gyorsan válaszoltál, előbb ideért, mint a hsz-om. :C Próbáld már meg átírni a profilt, légyszí!

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák