Hirdetés

Hirdetés

  • Friss GPU IP-ikkel is készült az ARM

    ph Az új Immortalis dizájn elég jól skálázhatónak tűnik.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • lehel22

    tag

    válasz Puszedli #5804 üzenetére

    ...nem szretnek sem vitazni sem pedig okosbbnak tunni mint az AMD aki 500W ajanl.

    van itt egy elegge ugyes oldal ahol egeszen jol kiszamolja mennyi a geped fogyasztasa.Szemely szerint en olyan ~350 W koruli erteket saccolok meg, de te majd ezt kiszamolod pontosan ugyanis te tudod mi van a gepedben. Az elv alltalaban az , hogy a maximalis fogyasztasra raszamolnak meg egy biztonsagi 100W ot akkor is ha jominosegu a tap. Ezt nem en hanem nalamnal sokkal okosabb emberek mondtak en hiszek nekik mivel ezzel foglakzonak. Tulzott erossegu tapot valassztani ugyanugyhelytelen mint alullicitalni .De nem szeretnek belemelyulni a temaba mert csak olaj az okoskodasra .
    Nekem egy hasonlo konfiguraciom van mint neked (fogyasztas szintjen) es egy 600W corsair latja el arammal.Azelott egy 500W coolermaster volt de ha nagyon intenziv "kinzasnak" volt kiteve akkor igencsak hangos volt a coolere ami zavart, ezert csereltem egy valamivel nagyobb hatasfokura .Ez hangtalan es tobb ora 3D utanj is alig langyos.

    http://extreme.outervision.com/PSUEngine

Új hozzászólás Aktív témák