Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz danih #7654 üzenetére

    ez egyszerű CPU limit
    amúgy a kihajtja/nem hajtja dologhoz :
    A proci soha nem hajtotta meg/ki a VGA-t és fordítva sem történik meg ez soha. A program hajtja meg mindkettõt, ezért a helyes kérdés az lenne, de így soha nem teszi fel senki, hogy a procim ezen az órajelen elég lesz-e ehhez a játékhoz?
    Azt, hogy elég lesz, egyszerûen az illetõ játékkal kell letesztelni úgy, hogy a legalacsonyabb felbontást állítjuk be és a lehetõ legjobban lebutított graf beállításokat alkalmazzuk. Teszünk egy próbakört a rémesen kinézõ játékban és Fraps-szel monitorozva ha azt állapítjuk meg, hogy soha nem ment a min FPS 25-30 alá, akkor az a proci nem lesz akadálya az akadásmentes játéknak. A multizoknak ez az FPS érték legalább 100 legyen!
    A VGA a továbbiakban szól a dologba, amikor növeljük a felbontást és a grafikai beállításokat. Értelemszerûen minél erõsebb a VGA, annál nagyobb felbontásban játszhatunk és a növelhetjük a grafikai beállításokat.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Új hozzászólás Aktív témák