Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace owner

    addikt

    válasz #00809728 #10936 üzenetére

    Igen az lehet, de ha megtanulnam hogyan kell az a jovoben joljohet. Meg gondolkozom a fenyezo szakman. Mennyi ido kitanulni es milyen suli kell hozza egyebkent? Egyelore 2 ev gepesz fos utana 2 ev Bankiban lakatos szakmara, tovabba szeretnek valami okj-t meg pluszba, heggeszto vagy barmi hasznos es lehet megprobalnek valamit ezen felul. Nem akarok 6 diplomas munkanelkuli lenni, inkabb jomunkas ember :DD (sokak szerint itt szurom el az eletem, de egyszeruen nem birnam ki egy irodaban 40 evig...) ahhoz meg kellene a szaktudas. Tovabba kulfoldre menekulnek amint lehetseges. Ez a resze nem elsosorban neked szol csak erdekelne mit gondoltok.
    Meg az erdekelne meg hogy nemet nyelvtudas nelkul mennyire lehet meglenni osztrakoknal, neadjisten nemeteknel. Amerika az alom, de eleg meresz volna ott szerencset probalni. Tehat a lenyeg hogy fenyezohoz meg milyen iskolakat kellene elvegezni, plusz milyen vegzettseg kellhet.
    Polirozast azert is volna jo tudni hogy legalabb a csaladban is hasznat vegyem, rozsdas golffal meg starlettel egyelore csak szemezni birok, lakatolas messze van :(
    Bocs az offert amugy, helyesirasert meg plane, HEVen zotykolodok..

    Galaxy Fold 4

Új hozzászólás Aktív témák