Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imibácsi

    aktív tag

    Közérdekű infó! :))

    Ma voltam a Wolfnál polírpasztáért meg lakkgyurmáért. Megtalálni nem könnyű őket, egy nagy raktártelepen bérelnek helyet maguknak. Kitáblázva csak a kapunál van. A raktártelep D épületének egész a végén van a főbejárat, fehér műanyag ajtó, nincs kiírva semmi, ott kell bemenni és az 1. emelet. Nem nevezném boltnak, legalábbis nem volt olyan érzésem :), inkább úgy mondom, hogy a raktárból szolgálnak ki egyből. Normálisak voltak, minden kérdésre válaszolnak. Ha kéred, akkor a mérnök meg is mutatja egy kiállított sárvédőn a termék használatát. A pasztát még nem próbáltam ki, de a vételár igen baráti, kedvezmény simán lehet, ha szeretnéd a fákat is kímélni ;) A lakkgyurma 2600 Ft körül van, ezen kívül egyedül Sonaxot meg 3M gyurmát találtam a neten, és egyik sem volt 8.000 alatt, amit én személy szerint egy szállodai szappan méretű darab gyurmáért sokallnék kiadni. Mellesleg itt, Tatabánya környékén sose hallottak még a lakkgyurmáról, Tatán egyedül tudnak rendelni 3M-t, ha bemondom a cikkszámát. Sajnos rendes szakboltot találni vidéken még továbbra sem alap dolog :(((

    Kérdeztem a bácsit, hogy vannak-e az országban viszonteladók, azt mondta nem nagyon. A Homasitát említette, de azt mondta ott drágább, mint náluk.

    Annyit még, hogy postára csomagot csak keddenként adnak fel.

    Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Új hozzászólás Aktív témák