Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achilles!

    csendes tag

    Sziasztok!

    Először is szeretnék bemutatkozni! Máté vagyok alias Matthew. Tudjátok régóta kerestem ilyen fórumot mint ez , ahol lehet csomó " idegesítő" szakmai kérdést feltenni olyanoktól akik értenek is az adott dologhoz. Én a fényezéssel ismerkedem és próbálkozom , bár a fényezés erős túlzás a pincében fujdogáláshoz, de én szívvel lélekkel csinálom, ill próbálom , hisz még én is most ismerkedem csak az anyagokkal, praktikákkal!
    Mindjárt fel is tenném első kérdésemet a polírozással kapcsolatban. Tudom ill láttam hogy a topic elején sok szó esett róla de engem a teljes polírozási folyamat érdekelne, bele értve minden "apró" technikát. Nemrég rendeltem egy Einhell tipusú polírgépet, már régóta vágyott rá a szívem és más forumon érdeklődetem is róla azon személyeknél, akiknek már bevállt a gép. Bár még nem jött meg, de már szeretnék okosodni a a polírozási technikáról. (Nem fárasztanálak benneteket, ha találtam volna olyan írodalmat ami részletesen foglakozik ezzel a témával.)
    Valószínűleg legtöbbször új fényezés kissebb porbeágyazodásainak és a narancsosságának eltávolítására fogom használni Érdeklődtem polírpaszta felől is, egy barátom a suzuky szalonban Rivax polírpasztát használ, megézetm az árát elég elfogadható, szerintetek ez milyen anyag (minőség szempontjából)?
    Na nem is szaporítom a szót, ígérem továbbiakban rövidebb leszek! :)

    Előre is köszi a hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák