Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz ducati113 #20407 üzenetére

    (#20407) ducati113
    Milyen polírpaszta? :F
    Én csak azt szeretném, hogy lecsorogjon a nyál az ablakról. Nem karcos az üveg. Nem elég rá az az Autoglym, amit linkeltem?
    Az applikátor, amit rendeltem, elfogadom, valóban túl szivacsos lehet. De akkor az amit te mutattál, az jó lesz felvinni ezt az Autoglym hidrofób anyagot? És ugye ez kézi használatra van, nem gépire? Vagy miért ajánlanád jobban azt a szettet mit linkeltél? Nem szívesen polírozgatnám az üveget, bevallom őszintén. :B
    Az üveg felület kezelése előtt egy ilyet érdemes alkalmazni ugye? Továbbá ez megfelel a felni tisztításhoz is, mondjuk kiváltva az izopropilt (a hasonló összetétel miatt)?

    "Van jobb termék is, ezt még nem próbáltam. Majd legközelebb.Persze ez nem készletben van.
    Csak a bevonat."
    Itt melyikre gondoltál? :)

    (#20409) Dodi72
    A rohadt csürhe banda! :((

    Más:
    Ha fóliázott a felület, vagy be van vonva kerámiával, és rajta egy hidrofób felület akkor milyen samponnal érdemes mosni? PH semleges legyen, és ezen felül tök mindegy? Mosás után pedig újra bevonni a hidrofób anyaggal, vagy a PH semleges sampon védi azt a réteget is?

    A Carpro Reload nem jó üveg felületre igaz?

    Az autó külső-belső-motortér műanyag/gumi alkatrészeit mivel szoktátok kezelni? Vagy kenjem át ezeket is a Cquartz Dlux-szal?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák