Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imibácsi

    aktív tag

    válasz Remekelek28 #20421 üzenetére

    Akkor felejtő a magasnyomású. Le kell húzni az üléshuzatot és kimosni, ha mindenképpen szét szeretnéd szedni és nem a helyén puceválni. A légzsákról annyit, hogy ha az akksisarut lehúzod és úgy lecsatlakoztatod a légzsákot, akkor sem biztos, hogy ha összerakod akkor nem fog hibakódot dobni. A légzsák hibakódot nem is olyan egyszerű törölni. VW konszernes kocsiknál pl ki kell venni a légzsákvezérlőt hozzá és el kell küldeni szakihoz, hogy kitörölje a hibát. Ez a művelet nekem egy Skodánál 10.000 Ft volt öreghaver díjszabással.
    Visszatérve a mosásra, vannak olyan kocsik, ahol ráragasztják a szivacsra a huzatot (pl némelyik Honda), ott nyilván nem fogod tudni leszedni a huzatot az ülésről. A többi szétszedhető, de pepecs munka, főleg mosás után, hogy szépen vissza tudd rakni. Inkább egy vizes takarítógéppel menj neki a helyén.

    Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Új hozzászólás Aktív témák