Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imibácsi

    aktív tag

    Tegnap megérkeztek a farécla szivacsok :C Egész más dimenzió. Ami feltűnt, hogy a finishelő szivacs sokkal puhább, mint amit kaptam a géphez. Valószínű ezért nem tudtam szépen eldolgozni a Wolfos finishelőt :((( Végül 155mm-es szivacsokat vettem, mert a gyári 180-ast túl nagynak éreztem. Szvsz azzal csak ajtót jó polírozni. A kisebb mérettől némi nyomatéknövekedést is remélek.

    A másik megfigyelésem, hogy kb kétszer olyan magas a szivacs, mint a régiek. Illetve az adapter kisebb, mint a szivacs, ezért remélhetőleg nem ér bele semmibe sem majd. Lassan a Seat jön, fekete, igazi kihívás :)

    Szerk:

    A Seat festése metal. A bal hátsó ajtómon van egy jókora hullámos karc (így vettem), ahol a durvább mélységekben a festékig átkarmolták a lakkot. Ez hogyan javítható kulturáltan házilag? Sajnos nincs kompresszorom :( Arra gondoltam, hogy valahonnét ha tudnék venni kis kiszerelésben jó minőségű lakkot, akkor azzal leecsetelném, majd 3000-es papírral eldolgoznám a megszáradt fölösleget, és végül polír. Vélemény?

    [ Szerkesztve ]

    Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Új hozzászólás Aktív témák