Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HuTi.HUN

    tag

    válasz tabaga #22417 üzenetére

    Nem lenne olcsóbb tiszteletben tartani mások értékeit, mint "bevásárló" autót fenntartani?

    Én akkor sem csapom rá, vagy támasztom a mellettem parkoló autónak az ajtómat, ha esetleg olyan kocsival vagyok, aminek mindegy lenne. Abban nőttem fel, hogy más tulajdonát is annyira tisztelem, mint a sajátomat.

    Sokan vannak itt, akik olyan autóval rendelkeznek, aminek nagyobb az eszmei, mint a forgalmi értéke és ennek megfelelően aránytalannak tűnő összegeket költenek a szép állapot fenntartására. Nem Concours d'Elegance különdíjas felfoghatatlan értékű autókról van szó, hanem használati tárgyakról, amikre az átlagnál kicsit jobban vigyáznak.

    Annyira minimális erőfeszítést igényel egy ajtó normális kinyitása, hogy sok esetben én már a szándékosságot is képes vagyok belelátni.

    Hogy ne legyen teljesen off topic, lemostam az autót.

    De ez túl átlátszó, szóval ha valakit érdekel, akkor elárulom, hogy kb. 2 hete hátsó fékbetétet és tárcsát cseréltem az autón és gondoltam kipróbálom a kerámia fékbetétet. Jurid White volt éppen raktáron, a gyári is Jurid volt, szóval gondoltam annyira nem lőhetek mellé. Kevesebb fékport ígér, ez gondolom minden kerámia betétre igaz lehet. Egyelőre nem mondok véleményt, szeretnék várni pár hetet, néhány mosást.

    Ha bejön, akkor előre is mindenképp kerámiát fogok rakni.

Új hozzászólás Aktív témák