Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RP1980

    tag

    válasz smallmer #38294 üzenetére

    Ha adott egy ilyen nagyszerű gép, akkor ajánlok hozzá egy MJJC habosítót (ebay) és hozzá egy jófajta snow foamot. Ez előmosásra remek. Pont Józsi252 fórumtárs mutatott videót az Auto Finesse snow foamjáról amiben nagyon hatékonynak bizonyult. A felsorolt márkák közül mindegyik jó választás, de ahogy máshol is a különböző termékeik lehetnek eltérőek. Pl. lehet a sonaxnak jobb a samponja a Kochnak pedig az APC je. Mondjuk az utóbbi nem csak példa a green star tényleg top :)

    Ahogy fent írtam, az Autofiness-es összeállításod elég jó (sőt, álom). Maradnék a snow foam és egy + mosó kesztyűvel való kiegészítésnél. Viszont a kerámia ha belefér nem egy előnytelen dolog. Nem szükséges sok pénzért kozmetikában feltetetni, de ha már vannak mosó és bármilyen karcok, vízköfoltok stb. a fényezésen egy polír javasolt előtte, hisz enélkül a karcokat is konzerválod a kerámia élettartalmáig.

    Én ha a helyedben lennék, megvenném az Autofinesses összeállításod + snow foam, ha már vannak karcok elvinném polírra ott elmondanám, hogy kerámiázni szeretném ezért úgy fejezzék be, tehát ne tegyenek rá waxot stb. és dobnék rá egy gtechniq csl-t. Minden cuccota slimsről rendelnék, mert jóval olcsóbb mint itthon. :)

    Még a kérdésedre, hogy melyik a "legjobb", most a GYEON megy nagyon mindenhol :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák