Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • japci

    csendes tag

    válasz jozsi252 #39046 üzenetére

    A B oszloptól előre a százalék kiszámításánál figyelembe kell venni azt,hogy a 70% a gyári,fóliázatlan üveggel együtt értendő. Az újabb autóknál már gyárilag is van valamennyi szűrés.
    Az előző autóm az első szélvédő kivételével körbe volt fóliázva. B oszloptól hátra legsötétebb,első kettő oldalablak pedig csak UV. Én is szerettem volna a szélvédőt is megcsináltatni,de nekem akkor - 4éve kb- azt mondták,hogy megcsinálják szívesen,de ahhoz ki kell venni a szélvédőt. Nekem ennyit nem ért. A fólia Llumar volt,semmi gondom nem volt vele. Én a Thomyfolia-nál csináltattam. Volt később egy kis garanciális problémám,azt jól kezelték,ellenben,amit akkor tanultam meg: ha legközelebb viszem fóliáshoz,akkor mindent körbefotózok előtte gondosan,főleg az ajtópaneleket. Mert nekem összekarcolták az egyiket,de akkor és ott nem néztem meg alaposan és fotóim sem lettek volna, hog, az biza nem ott amikor idehoztam a kocsit.
    Holnap fóliázunk egy kis kiát, kíváncsi leszek,hogy sikerül. A saját kks jazzemet megcsináltam már,tökéletes nem lett,de első próbálkozásra nem rossz azért.

Új hozzászólás Aktív témák