Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz RP1980 #42082 üzenetére

    Akkor valószínű a flakon nyakával, menettel volt inkább probléma, ez egy ipari szórófej talán 50.000 spriccelést garantálnak vele, illetve Japán gyártmány. Nem mondom hogy ez kizárja, hogy kifogj egy szart, de talán kevés az esélye. Ehhez a flakonhoz képest a Sonax fekete flakonja és szórófeje elég kula minőség egyébként Belgiumban gyártják. Na annál tényleg nehezen állítható be a szóráskép és köpköd is. Nem használhatatlan de kettő közül egyértelműen az Autoglym-é a jobb. Ráadásul Sonax ml beosztása inkább csak tájékoztató jellegű..plusz az átlátszó flakon szerintem jobb is. Maga a szórófej hasonló forma, de érezhetően gyengébb szerkezet nekem pl az egyik gyárilag törött volt. Ehhez képest Autoglym flakonokat kb 4 éve használok kaptak már ezt azt, de eltörni egyiket se sikerült.

    Más téma. Nanolex termékeket használ itt rajtam kívül még valaki vagy egyedül kell felfedeznem a palettájukat? :D Bár a húzós áruk miatt óvatosan lépkedek előre, de egyre jobban tetszenek. Vannak mini kiszerelések is. Röviden a belső vinyl, bőr, műanyag ápolójukról (Interior Dressing), nulla, zéró illat de tényleg semmi akkor se ha beleszagolsz a flakonba, láthatóan mélyíti a fekete műanyag felületeket és teszi ezt úgy hogy mellette nem lesz fényes a felület, sőt nem túlzok nem lehet észrevenni, hogy az adott felület le lett ápolva vagy nem, akkor sem ha direkt napfény esik rá, csak a sötétebb szín tűnik fel. Aztán gondolkodtam, hogy az illatmentes ápoló nem hülyeség, mert egyrészt megosztó lehet a dolog, vagy bejön vagy nem, másrészt ha elsőre tetszik is az illat később sok lehet, már már émelyítő plusz aki használ illatosítót annak se mindegy, hogy ápolás után keverednek az szagok. Egy több mint 20 éves Volkswagen a tesztalany. Műanyagápolóhoz ideális, mert ha azokon a nem túl minőségi, sok helyen sima felületű műanyag felületen nem csillog az adott ápolószer akkor szerintem semmin nem fog.

    Az ablaktisztítójuk egyelőre tesztelés alatt van de elsőre nagyon biztató. A legrohadtabb helyen próbáltam ki, a szélvédő belső oldalán. A vezető oldalán törölgettem át egy vileda micronquick kendővel. Kétszer-háromszor fújkáltam be vele az üveget és míg a jobb oldalon látható, a talán hónapok óta nem takarított fátyolos felület addig a tisztított részen nem látok semmilyen anomáliát, maradványt még a reggeli direkt napfényben sem. De még további tesztekre van szükségem hogy ki tudjam jelenteni megtaláltam azt az ablaktisztítót ami nem csak ígérget, hanem működik is.

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák