Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    Megjött az ahifis csomag, közel egy hetet kellett várni rá, késve tudták feladni, három napot ültek rajta rendelés után. Packeta szállította csomagpontra. A dobozon sehol nem volt külsérelmi nyom. Belül légpárnás akármivel fullig kitöltve, minden épségben megérkezett. A holland webshopok annyival óvatosabbak mondjuk, hogy ők külön leragasztják és vagy csomagolják is a palackokat, kannákat, kupakokat.
    Nem sok minden jött. Az eddigi műanyagápolóm elajándékoztam, így ahelyett van egy Poorboys natural look, a Korrosol kifogyott, ebből is van újra egy liternyi, illetve a Gyeon quick detailer ami számomra új, de már most tetszik a körítés ezzel a formás kis palackkal, a színével, és a kókuszos illatával. Milyen frankó utazó szettet lehetne összeállítani ezekből az aranyos 400 milis gyári palackokból. Kár hogy nem minden gyeon terméknél elerhető ez a méret.
    A korrosol "illata" már a doboz kinyitásakor érződött. Még a műanyagon keresztül is adja. Messziről a régi turbo rágó illatára emlékeztet, közelebbről a teve karámnál éreztem hasonlót az állatkertben, közvetlen beleszagolva a palackba viszont egyértelműen egy emésztőgödör képe jelent meg előttem. A lényeg hogy hatékony.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák