Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz AIex #49814 üzenetére

    Igen UK, K7-nek van kereke, tömlő dob, hosszabb is a tömlő, több a gar, illetve van kihúzható fogantyú. Igazából csak olyan / akkora dolgokhoz lenne használva ahol nem nagyon kell mozgatni. Van egy 15 méteres magasnyomású tömlőm Karcherhez, amit ezzel nem lehet megcsinálni mozgatás nélkül az már szinte biztos hogy Comet kategória.

    Alszok még rá párat, de ha nem tudom kipróbálni akkor valószínűleg K7 lesz. Itt van hozzá minden ami kell, kompatibilis, ismerem a gar procedúrát, hozzák viszik...

    [link] Röhögni ér. Annyi változott hogy nem vettem Kranzle-t végül és már eladtam a K7-et amint vissza jött garból. Poén hogy 1 fonttal többért adtam el mint vettem :DDD

    Ez +1 pont, mert sok itt a Karcher fanatikus, és nagy rá a kereslet, szóval gar után könnyű eladni.

    HUTCHDB

    Ilyen felhasználás mellett ekkora ráköltéssel biztos hogy a gart helyezném előtérbe. Amennyiben a Lidl ad 3 évet és elég amit tud akkor jó opció lehet. A Lidl-ben nincs ott a tulaj, csak élelmiszerekhez szokott alkalmazottak. Nem fognak nagy ügyet csinálni belőle csak cserélik vagy pénz vissza. Ez megint egy nagy előny mert nem tudom hogy ad e a Karcher Magyarban is háztól házig garanciát.

    d4d

    Nagyon jó a Bilt Hamber Auto Wheel, én még fel is higítom 1:1-ben deszt vízzel és nem sokat romlik a hatásfoka. Így legalább 2x tele tudom rakni az 5 literes spray kannát. Egyik legjobb a kategóriájában szerintem is. Szemüvegre is +1 pont. Nekem is része a felnis vödörnek, ha kefélsz az fröcsög és biztos hogy a szemdbe fog legelőször.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák