Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelo17

    csendes tag

    Sziasztok!
    A hozzáértők segítségét szeretném kérni. Van egy 3 éves gyöngyház fekete Toyotám. Általában én mosom de télen néha elviszem kézi mosóba. Idén februárban is elvittem és az előmosást finoman szólva nem igazán jól csinálták. Két hét múlva már én mostam mert az idő lehetővé tette a tavaszi nagytakarítást és akkor vettem észre, hogy néz ki

    Normál megvilágításban így néz ki

    Most volt időm vele foglalkozni és felpolíroztam ( SONAX Xtreme Polírozó & Viasz 2 Nano Pro )az egyik sárvédőt próbaképpen. Már kétszer átmentem rajta és a nagy része eltűnt de ezen a képen ebben a megvilágításban is jól látszanak a megmaradt karcok.
    Ezek normál fénynél nem igazán látszódnak és a felület is szép lett, de ha olyan szögből süt a nap vagy egész közel hajolunk hozzá akkor azért látszódik.
    A kérdésem az lenne, hogy próbáljak még átmenni rajta 1x-2x vagy más polír szerekkel jobban el lehet tüntetni ezeket a felületi karcokat kézi polírozással vagy már gépi polír kellene. Ez utóbbit amíg lehet kihagynám, mert már több helyen is olvastam, hogy egy gyári fényezésen 2x-3x lehet gépi polírt csinálni attól függően milyen autóról van szó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák