Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelo17

    csendes tag

    válasz #00809728 #6130 üzenetére

    "Nos akik ilyent írtak azok sem políroztak még sosem."

    Köszönöm a válaszod.
    Pont ezért tettem fel a kérdést itt, mert az ember sok mindent olvas különböző fórumokon csak sokszor olyanok is "szakmai" szinten szólnak hozzá akiknek nem kellene. Ebben a fórumban az olvasottak és a képek alapján azért látni, hogy egy jó páran értenek hozzá.

    Valójában a használt anyagokkal való tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy érdemes-e kézzel neki állni vagy inkább géppel, ezért is írtam be a fórumba, mert mint írtam az előzőben a Sonax-al úgy látom nem fog menni itt viszont olvastam nagyon jó dolgokat különböző anyagokról. És ha megy kézzel akkor miért ne, persze azért nincs egy hetem a polírozásra.

    A gépi polírtól sem zárkózom el csak óvatos vagyok vele nehogy úgy járjak mint ezzel a kézi mosóval. Mondjuk a polírozásnál valószínűleg kicsit könnyebb reklamálni ha nem jó, mert ide hiába vittem volna vissza úgyis azt mondták volna, hogy nem ők voltak már biztos rajta volt...

    Egy gépi vagy kézi polírozás után ha az ember rendesen waxolja az mennyire lehet hosszútávú? Vagy milyen felületvédő anyagok vannak amivel érdemes kezelgetni utána?

Új hozzászólás Aktív témák