Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    Persze értem én. De mivel tudod rávenni a hülyét hogy legyen hozzá érzéke v esze? Mert ugye csökött tudásommal én ott elakadtam hogy ehhez az anyucikájának a nunija kell. Tehát vagy szándékosan figyelmen kívül hagyod egy élet megmenthetőségét mert kényelmetlen vele együtt élni vagy megteszed amit lehet.
    A másik - és kérek mindenkit hogy ne vegye magára, csak egy tény megállapítása - hogy erre már volt egyszer egy nagy cociális és társadalmi kísérlet amiből világháború lett.

    És azt mondom hogy élvezem az autózást még akkor is amikor 40-nel megy a parasztja a 70-s táblánál. Ha meg nagyon élvezem akkor kimegyünk összesározni magam. És közben nem felejtem el, hogy nem leszek fiatalabb. Márpedig ez azt jelenti mindenki életében, hogy meglesz az a pont ahol már a teljes önvezetés fogja tudni csak garantálni a mozgás ilyentén szabadságát amit végső soron csak a hülyéknek köszönhetünk, bármennyire is nem tetszik.
    Csak hogy ne gondoljátok h levegőbe beszélek: van rokon aki 7 alkalommal bukott meg a vezetés vizsgán és örökre eltiltották a vezetéstől :)

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák