Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Nagyon furcsa, és rendkívül zavaró hibája van a gépemnek, valakinek valami ötlet?

    Ma reggel volt egy avast frissítés, nemtudom mennyire lehet hozzá köze a dolognak mindenesetre azóta szenvedek a nettel. Reggel néztem volna egy YouTube videót és mintha elszállt volna a net: 20 másodpercnél megállt a videó, csak odáig töltötte le. Próbáltam beletekerni. Odébb tettem 1 másodperccel, amire újra magához tért és betöltött még 10-15 másodpercet. Így tudtam végignézni szenvedősen a 2 perces videót, folyamatosan belenylúlva, mert minden kb 15mp betöltése után leállt a további letöltés.

    Videó után még prohardvert olvasgattam majd egy rövid idő után látszólag totál elment a net, de csak az én gépemen. Semmilyen oldalt nem töltött be. Nem volt az óra melett a kapcsolaton semmi hibajelzés, hibaelhárításra sem történt semmi.

    Letiltottam a netet, majd újra engedélyeztem, de ez nem segített. Gépújraindítás után látszólag tökéletesen működött, lejátszottam 2 menetet Hearthstoneban probléma nélkül. Aztán néztem volna újabb YouTube videót és ugyanaz a probléma. Pár másodpercet tud csak előre betölteni, utána megáll. Néztem speedtestet: elindult 17 Mb-es letöltéssel de pár másodperc után az is megszakadt és elkezdett szépen lassan csökkeni a mutatón a sebesség, mivel már nem ment a letöltés: vártam egy ideig, jól le is csökkent de el nem indult utána.

    Géprestart, és mostmár rögtön speedtestel indítottam. Ugyanez, elindul majd megszakad.
    Öcsém másik gépen vígan netezik/játszik, a hiba valahol nálam van.

Új hozzászólás Aktív témák