Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silious

    tag

    Sziasztok!
    Egy kicsi hosszabb hangvételű hibával kapcsolatban írok.
    Kb. fél éve kezdődött a hiba (win7 64bit) a Windos betöltésekor a gép random újra indult, és csak a 3-4x próbálkozásra tudta magát betölteni, utána minden tökéletes, hibamentes, akár 24 órán keresztül is tökéletesen ment. Ez addig meddig fajult, míg win7 frissítést se tudtam végrehajtani, mert az új fájlok telepítésekor is újraindult. Valamint chdisk automatikusan elindult, és pár fájlt nem tudott javítani. Ekkor döntöttem, hogy akkor nekiülök egy formázásnak, és biztos ami biztos, egy másik winyóra telepítem a win7-et, ami szintén eddig benne volt a gépbe (4 meghajtó, amiből 3 winyó) HDD life, és HDFD Senntinel, mindent tökéletesének lát, csak az egyik winyó 90%-os állapotú.
    Az új rendszer kb. 3 hete tökéletesen üzemel, azonban sajnos ismét előállt pár új hiba.
    Alaplap betöltésekor megáll a folyamat, nincs csík, ami jelezné, csak annyi, hogy „Loading Asus…” (ASUS P5G41T-M) ezt talán egyszer csinálta.
    A másik hiba, ami általában mindég van, hogy nem tud bebotolni a rendszer. Mielőtt a windows töltene be, „Disc Read Error ocurped” üzenete, vagy szimplán fekete képernyő, de a hdd led-je folyamatosan világít, tehát valamit tölt.
    Biosban minden tökéletes, mind a 4 meghajtót látja.
    Mi lehet a probléma? Alaplap haldokolna, vagy a kábelek? Max 4 éves az alaplap és a táp is.

Új hozzászólás Aktív témák