Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Blood Mage

    senior tag

    válasz Kötelező #11017 üzenetére

    így hírtelen ezt találtam:
    "Először is fontos tudni, hogy mindkét verzió saját szervereket kap. A DirectX 10-et használók képesek lesznek csatlakozni a 9-es változat szervereire is, azonban akkor nem élvezhetik kártyájuk előnyeit. Fordítva mindez nem igaz, azaz a DirectX 9-esek csak saját szervereiken játszhatnak.

    Grafikailag két fontos különbség szembetűnő. A DirectX 9-el multizóknál nem lesz dinamikus napszakváltás, és a fizikai motor előnyeit sem élvezhetik, azaz például a fákat, tereptárgyakat nem tudják lerombolni, csak a járműveket robbanthatják fel. A DirectX 10 szerverek gyorsasága viszont már lehetővé teszi mindkét fenti fícsör használatát, méghozzá mindenféle megkötés és limitáció nélkül. "

    Ergó ha tudsz DX10es szerverre csatlakozni akkor DX10 megy :K no meg persze van itt még pár dolog... dx9ben nem változnak a napszakok, nem törhetsz fákat... ezekből már sztem rá tudsz jönni hogy melyik dx müxik :))

    Amúgy ez komoly hogy 9600al Very High-on tolod a játékot akadás nélkül?!?! :Y ráadásúl 2,8GHz AMD procival... :F hmm... érdekes...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák