Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Szoszibá

    tag

    Sziasztok!

    Teljes elkeseredésemben hozzátok fordulok, mert eddig mindig tudtak itt a PH-n segíteni!

    A gondom a következő:
    Van egy ASUS EN 8600 GT TOP Videokártyám és csak a gyári cd-n lévő driverrel van képe a monitoron. Ha felteszem a legújabb drivert (175.16) akkor a boot után üdvözlőképernyő még van és utána hirtelen a monitor kikapcsol, csak villog a zöld led és semmi, de a gép megy tovább.
    Újraindításnál nyomok F8-at kiválasztom a kisfelbontású kép engedélyezését vagy mit, ilyenkor elvileg 640x480 ban indul a win, és akkor is ugyan az. Üdvözlőképernyő aztán hirtelen stand by.
    Próbáltam több monitorral is, egyszerre kettővel is és mindig ugyan az.
    Mikor megvettem a kártyát ez a művelet (hogy legfrissebb driver feltétel) hibátlanul működött simán felpakoltam a drivert, restart és bejött a kép minden. Szerintem azóta csinálja ezt mióta próbálgattam a TV-out-os dolgot. Próbálkoztam összekötni a gépet tv-vel több kevesebb sikerrel.
    SZERINTEM ehhez lehet valami köze. BIOS gondja lehet vagy nem tudom.
    A gyári driverrel viszont a játékok is és a windowsos alkalmazások is hiba nélkül futnak. Minden játék elindul, nincs képhiba semmi.

    Szóvala aki tud segíteni, hogy mi lehet a baj, az kérem írjon minél hamarabb! Minden ötletet szívesen meghallgatok! Válaszaitokat előre is köszönöm!

    Péter

Aktív témák