Hirdetés

Aktív témák

  • b-age76

    csendes tag

    válasz Lenry #18554 üzenetére

    Óh hát nagyon szépen köszönöm a kielégítő választ ;)

    Amire használnám a kártyát (és amiért inkább venném is), az az NBA 2k9.

    A minimum követelmény ezen játék esetében:
    "Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: ATI x1300 or greater | NVIDIA 6600 or greater | DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support. "

    Tudom, hogy egy ATI x1300- on "simán" (nem akad, élvezhető teljes mértékben) elfut a game (sima alapgépen).

    Lényeg a lényeg, hogy én leginkább ezt játszanám, plusz öcsém NFS, vagy hasonló játékokkal, tehát nem COD meg hasonlók, nem nagy erőt igénylő játékokat. Persze szeretném, ha szépen, jól futna, de úgy gondolom valamelyik, az imént felsorolt kártyával teljesen rendben lesz a dolog. A következő lépés úgyis az alaplap, és társai cseréje lesz. Majd a jövőben.
    Addig is egy megfelelőnek mondható, egyszerű, "olcsó" (erre van keret) kártya kellene a probléma (nem tudok játszani a játékkal) megoldásához. :)

    Még csak annyi, hoyg tegyem a hülyét :) -->

    "árban kb ugyanott vannak, viszont: az 1650os nyers erőben talán kicsit jobb, a 3450 viszont technológiai előnyben van, tekintve, hogy 2-3 évvel fiatalabb, HD videó lejátszás, meg ilyenekben jobb a 3450
    attól függ, hogy te mire szeretnéd használni"

    Szerinted mennyivel nagyobb az az erő. Mert ha nem olyan nagyon számottevő, akkor inkább az újabb (tehát asus 3450) felé húzok. De mivel a játék miatt venném leginkább (TV- zés, ilyenek nem igazán fontosak), akkor lehet, hogy az erőseb x1650 a megoldás.

    Mert akkor azt szűrtem le, hogy az Asus 3450 és az ATI x1650pro maradt versenyben.

    Köszi, ha válaszolsz ! :respect

Aktív témák