Hirdetés

Aktív témák

  • GuruZone

    őstag

    hi all, technikai jellegűt kérdeznék, kérem segitsetek:

    2 és fél éves alaplapomat és procimat (asus p5nsli és intel d945) cseréltem le egy Asus P5QL Pro lapra és egy Intel E5200 procira.

    A videokari már jó ideje egy 9800 GTX AMP! a Zotactól.

    1. Miért van az, hogy amikor inditom a gépet (power gomb be) a videokártya ventije nem pörög fel hangosra, holott a régi lappal/procival igy volt???

    2. GTA IV közben felhuztam maxra az árnyékolást (16 os skálán 16ra). betöltés közben KIKAPCSOL a gép, nem lefagy, nem restart, hanem KIKAPCS!!!!!!!! utána ha bekapcsolom, a videokari ventije 100%os fordulaton "száll" de a gép a biosig sem jut el, nincs képem sem. Áramtalanitom a házat, utána visszaáll a rend, gép elindul, de halkan járó videokarival. Visszavettem az árnyékolást 4-esre, játék szépen muzsikál.

    3. a második kérdés is megnyalogatja az elsőt, miben más ez a ku**a lap mint az előzőek a videokártya "hajtásával" kapcsolatban? köze lehet ennek az egésznek az uj procihoz, vagy ahhoz hogy kikapcsolt gép mellett is feszültség alatt van a világitó billenytűzetem (világit). ezt gondolom jumper áthelyezéssel meg lehet oldani hogy ne legyen ilyen.

    Kérlek titeket próbáljatok válaszolni mert tiszta ideg vagyok :D

    Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

Aktív témák