Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Skizz #21399 üzenetére

    "A VGA-k dobozán feltüntetett tápajánló, no meg az onlány wattkalkula annyit ér mint a fingon füstölt kolbász, már ha érted."

    Ez aztán a szakmailag megalapozott kijelentés, erős háttérismeretről és szaktudásról bizonykodik. Akkor inkább neked hiszek, mint a VGA gyártójának, aki biztos csak véletlenül ír rá ilyen ajánlott tápértéket a kártyáira. Biztos ott is olyan, hozzám - aki 15 éve rakok össze gépeket - hasonló laikus, "0 háttérismerettel és szaktudással" rendelkező egyének ülnek a tervezőasztal mellett. Biztos ők sincsenek tisztában azzal, hogy célszerű erős rátartással tápot választani a konfighoz, mert az egy dolog, hogy 400 W-ba belefér az össz teljesítményfelvétel, csak azt sem lenne szabad elfelejteni, hogy a tápalkatrészek hogyan viszonyulnak a folyamatosan nagy terheléshez.

    "Ciántablettát esetleg nem javasolsz valakinek?"

    Pontosan erre utaltam az általad hivatkozott HSZ-emben. Az ilyen és ehhez hasonló beszólásokkal csak magadat minősíted. Látom még a fórum alapelveinek elolvasásáig sem jutottál el és már első hozzám intézett HSZ-edben is személyeskedtél. Visszavehetnél picit az arcodból az alig több, mint egy éves PH-tagságoddal.

    Get Moded!

Aktív témák