Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Dany007 #29240 üzenetére

    Mert DX11-ben a legerősebb nV kártya is kvázi halott lesz, míg egy ATI a DX10.1-gyel csak nem jeleníti meg a 11-es effekteket, viszont nem lassul. nV meg állítólag abbahagyta a GT300 fejlesztését, hogy PhysX-re és CUDA-ra koncentráljon, no de hát ez a 2 az, ami kevésbé érdekli a usereket; történetesen én ahány PhysX-es játékot láttam, azoknak mind olyan volt a grafikájuk, mint egy 6-8 éves játéknak, és az bizony jobban irritálja a szememet, mintha egy függöny lebbenése a fizikai törvényeknek csak 80%-ban felel meg...

    Hát, ha ennyit mindent írtál volna... Anno ugye okozhatta volna a DVD v. a vinyó, de ha azokat lekapcsolva jött a VGA, akkor ez tényleg nagy eséllyel táp lesz. Jó lenne mielőbb cserélni, mert hazavághat minden mást is a gépben, ha még nem tette meg eddig.

    jaja1981: Lap- és procifüggő, pl. elindul, de nem lehet tuningolni, csak egy tipp volt.

    Azon a tápon mindenképpen külön van neki a CPU és a VGA, nem gagyi az!

    c2d: Az ugyanilyen tápom 3870CF-t vitt egy nem kis étvágyú, tuningolt 6000+ mellett 3 vinyóval, DVD-vel, TV-tunerrel, szóval ha a táp a gond, akkor az bizony meghibásodott. De mondom: először csak az egyik tápot add másik, lehetőleg üres kábelről, mert ha másik kábelről ugyanúgy 2-t kötsz a VGA-ra, akkor ott vagy, ahol a part szakad.

    Arra nem tudom, jól emléxem-e, de mintha az Ep35-ön csak 4 pines CPU tápcsati lenne, nem?

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Aktív témák