Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz RootRulez #29626 üzenetére

    Szervizben be tudják vizsgálni. Amikor ilyen helyen dolgoztam, mi is kaptunk égett kártyákat, de ha le tud égni, már hibás, hogy nem kapcsolt le. Külsőleg villámcsapás, vagy hibás kábel okozhat égést (ja, cigi is :DDD ), de ezt szervizben ismét csak meg tudják állapítani, bár ekkor mondjuk a szakvéleményre a biztosító fizet (ha van házt. bizt.), nincs gar, ha jól tudom.

    RootRulez: Az a poén, hogy maximum grafikás tesztekben a 3870 simán elveri a 8800GT-t is; honlapomon megtalálod. 8XAA és 16XAF mellett csak úgy érte utol valamennyire a 8800GT-m a 3870-emet, hogy előbbi 22-24% tuningot tudott, utóbbi meg csak 11-12-t.

    slayerenkala: Bios-mod gázos szokott lenni, mert ha módosítod a csúszka határértékeit, ált. nem működik a kártya. Azaz OS felismeri, driverek is OK-k, mégis csak szabvány VGA-d van.

    Beállítás azért unsafe, mert alacsonyabb a gyáriaknál. Sokan használják gond nélkül, és látnod kell az eredményt a hőértékeknél, ill. a ventilátor csöndességén. Mivel nincs 2 egyforma kártya, azért figyelj a hőértékekre, illetve a tuning stabilitását is érdemes letesztelni, bár olyanra állítottam be, amit a kártyák 95%-a gond nélkül teljesít, a hűtés pedig kicsit még túlvezérelt is a biztonság kedvéért. Ez viszont akkor sem 100%, ahogy tapasztalataim hosszú sorában erre is volt 1 példa , és arra is, hogy magasabb 2D órajeleket kellett beállítani a profilban beállítottnál.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Aktív témák